mamaplus

Marina Cârnaț: ”Cea mai mare realizare a mea, nu sunt cei 8 copii, ci relația cu soțul meu”

-
//
26.10.2021

Bloggerița Marina Cârnaț abordează destul de frecvent subiecte legate de relația soț-soție, reieșind din propria sa experiență. De mai bine de 16 ani cei doi formează un cuplu armonios, iar Marina spune că nu au fost ocoliți de gelozie și dorința de a divorța. Tot ea afirmă că cea mai mare realizare a ei nu sunt cei 8 copii, ci relația cu soțul său.

”Copiii sunt produsul acesteia, însă anume relația e fundamentul liniștii mele interioare și de acolo reiese tot. La ceea ce am azi, am muncit și am ajuns benevol și conștient.”, mărturisește mama a opt copii, Marina Cârnaț.

Relația lor a început să se schimbe în direcția cea bună încă de la prima sarcină, fiindcă Teo are o slăbiciune mare față de copii, spune bloggerița.

”În sarcină, se străduie să facă astfel atmosfera, ca eu să mă inund în plăcerea maternității… Să nu îmi creeze emoții negative nici în perioada post-partum, ca laptele matern să fie suficient pentru bebe. Da, e un nivel foarte înalt de atitudine și dăruire față de familie, însă asta e real! Iar în timpul nașterii, de obicei, eu nu sunt în stare să mă apăr independent, și soțul e cel care mereu a supravegheat ca să fie totul în regulă și să mă simt protejată.”, povestește ea.

Marina este foarte sinceră atunci când vorbește despre relația cu soțul ei și etapele prin care au trecut împreună pentru a se bucura de un mariaj trainic și armonios. Ea a mărturisit în una din postările sale pe Instagram că a fost destul de geloasă la începutul relației și i-a fost destul de greu să depășească acest moment.

”Eu sunt o fire geloasă, iar la începutul căsătoriei am fost extrem de geloasă. Dacă de la început soțul era foarte înțelegător și mă ajuta să prind tot mai mare încredere în el, mai târziu, el pur si simplu a obosit și apăreau multe disensiuni între noi. Știți cum am depășit eu acest sentiment? Am început să prind încredere tot mai multă nu în soț, ci în mine! Iată aici a fost punctul de pornire unde am început să mă descopăr, să investesc în mine, să știu că deși e jumătatea mea eu am valoare și de una singură. Acum, dragostea noastră nu are frică, suspiciuni, mânie, amenințare etc., fiindcă ambii ne îngrijim de creşterea ei, fiecare, totuși, rămânând a fi el însuşi!”, afirmă Marina Cârnaț.

Voi cum ați reușit să depășiți momentele de criză în căsnicie?