mamaplus

Mămici celebre din Moldova, despre conturile de Instagram ale bebelușilor lor, urmărite de mii de oameni

-
//
05.09.2019

În timp ce unele vedete aleg să-și țină familia departe de opinia publică, altele sunt extrem de generoase în privința fotografiilor cu copiii lor. Micuții au conturi de Instagram chiar din primele zile de viață, iar această practică s-a răspândit și în rândul moldovenilor.

mamaplus

Dacă părinții sunt celebri, atunci și bebelușii lor devin cunoscuți prin fotografiile simpatice și inspirate, care adună mii de urmăritori și like-uri.

Un cont de Instagram îl are și Victoria, fiica modelului Valeria Fainescu, cea care consideră că această rețea socială este un instrument de dezvoltare personală. Micuța, deși are doar câteva luni, e urmărită de mai bine de 2000 de oameni, iar părinții i-au creat acest cont cu o săptămână înainte de naștere.

Modelul și jurnalista Doina Stratan a făcut, de asemenea, un cont de Instagram pentru fiica ei Alisa, în vârstă de un anișor. Postările ei sunt așteptate cu nerăbdare de internauți, întrucât micuța cucerește prin fotografii adorabile și ținute cochete.

Ce le-a motivat pe mămicile vedete de la noi să le creeze copiilor conturi de Instagram, dar și ce succes au, aflați în reportajul emisiunii Mama Mia!