mamaplus

Maggy Platon: Dragă femeie trezirea, începe de azi să te gândești și la fundul tău nu doar al lui!

-
//
09.12.2020

Fiind o mămică sută la sută dedicată activităților casnice și creșterii băiețelului său în vârstă de un anișor, bloggerița Maggy Platon știe cel mai bine cum se simte sau se vede maternitatea din spatele culiselor. Chiar dacă aparențele sunt frumoase și atrăgătoare, s-ar putea ca acestea să nu corespundă întocmai cu realitatea și atunci survin tot felul de întrebări și gânduri care nu mai au capăt...

Cu mențiunea sugestivă ”întreb pentru o prietenă„, Maggy a scos în prim plan un subiect destul de delicat și actual, în care probabil se vor regăsi foarte multe mămici.

”De ce bărbații după un timp se relaxează și nu mai…

  • Dăruie flori, decât de sărbători..⠀
  • Nu-ți mai fac complimente, căci tu doar și asa știi..⠀
  • Nu te mai cuprind pur și simplu doar ca să-ți facă ziua mai frumoasă..⠀
  • Nu mai strâng după ei vesela, normal, dacă tu o poți strânge..⠀
  • Nu se mai gătesc ca să arate bine, pentru ce?! Dacă în Iulie avem nuntă și atunci o să mă vezi..⠀
  • Nu mai rezervează mese în restaurante..⠀

Aici lista poate continua... Nu de alta, dar am impresia că e tot vina noastră, a femeilor.. Ne-am obișnuit să ne alintăm bărbații de lângă noi și atunci când ne aduc flori sau ne duc în restaurante le spunem "las dragul meu nu te cheltui".

Tot noi îi dădacim ca pe copiii noștri, "las' că am să strâng eu patul, vesela, hainele de pe jos.." și la sfârșit de zi suntem ca niște zombie fără puteri și dorință de a mai "face" ceva. Așa se nasc amantele în viețile bărbaților, tot din vina ta, cea care ești o slujitoare+ mai ești și dădaca 24/7. ⠀

Hai dragă femeie trezirea, începe de astăzi să te gândești și la fundul tău nu doar al lui!”, scrie Maggy Platon pe pagina sa de Instagram.