mamaplus

Maggy Platon, afectată de COVID-19: ”Nu credeam că poate fi atât de complicat…„

-
//
09.11.2020

Bloggerița spune că atât ea cât și întreaga sa familie suferă de COVID-19 și chiar dacă până nu demult credea că este asimptomatică, boala și-a arătat fața adevărată abia acum câteva zile. Maggy Platon spune că a fost nevoită să pună pe pauză absolut toate activitățile sale pentru că simptomele virusului i-au dat mari bătăi de cap.

”A început cu dureri de spate, disconfort în gât și slăbiciuni ușoare, după care a urmat: prima zi - febra 38.8, dureri de cap/ochi, slăbiciune, amețeli, lipsa poftei de mâncare, dureri de spate infernale asemeni unor contracții în timpul travaliului. A doua zi - dureri de cap/ochi, febra 37,7, apoi a scăzut la 36, slăbiciune, a revenit pofta de mâncare, simțeam cum pielea arde (un feeling la fel ca atunci când te arzi de la soare). A treia zi - febra 37,3, nas înfundat, dureri de spate, a dispărut mirosul. Primele 3 zile au fost cele mai complicate, apoi cumva e o stabilitate și nu e atât de greu.”, povestește Maggy.

Ea mai avertizează că în cazul în care o persoană simte unul sau mai multe simptome asociate coronavirusului, ar fi bine să facă urgent un test, iar în cazul în care acesta este pozitiv, să anunțe imediat medicul de familie.

Tânăra mămică nu a împărtășit prea multe detalii despre tratamentul pe care l-a urmat, explicând că fiecare caz este individual. Totuși, Maggy a spus ce soluție a folosit contra febrei și a durerilor de cap sau ochi. Este vorba despre o clismă specială preparată dintr-o jumătate de lingură de sare și o lingură de bicarbonat de sodiu diluate în 2 litri de apă. Soluția se bea de două ori pe zi. Ea mai spune că o alimentație bogată în fructe și legume este tot de ce au nevoie cei infectați cu COVID-19, totodată evitându-se dulciurile și produsele de patiserie.