mamaplus

Laura Cosoi urmează să nască în mai puțin de două luni. Ce dietă ține pentru a nu se îngrășa

0
//
22.06.2020

Laura Cosoi va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta este însărcinată în 7 luni, a avut o sarcină fără probleme și speră să nască pe cale naturală. În mai puțin de două luni își va putea ține în brațe cea de-a doua fetiță.

Laura a mărturisit că nu a făcut schimbări prea mari în viața ei în această perioadă.

„Nu am făcut mari schimbări. Petrec timp cu Rita, socrii mă ajută foarte mult, se joacă și ei, stau cu ea afară. Fac exerciții, aș putea spune, mănânc multe fructe, beau lichide. Nu am schimbat nimic, iar mie îmi prinde foarte bine această perioadă.

Am avut un program foarte aglomerat în primul trimestru de sarcină, am avut foarte, foarte multe spectacole. Luna februarie am jucat în fiecare zi aproape, în câte un oraș diferit. Ei, acum îți dai seama, mă refac, după o perioadă nebună de-a dreptul”, povestea Laura într-un interviu.

Deși încă nu a adus pe lume al doilea copil, Laura a mărturisit că și-l dorește și pe al treilea. Ea și soțul său vor să aibă o familie numeroasă.

„Urmează să nasc în luna august, dar nu știu exact când. Dacă ma ajută Bunul Dumnezeu, va fi tot o naștere naturală, așa că nu știu data exactă. Bineînțeles, am emoții, dar îmi place foarte mult perioada aceasta. Îmi place să fiu însărcinată, mă încântă tot ce simt și mă bucur foarte mult de fiecare zi, cu atât mai mult cu cât perioada sarcinii se apropie de final. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecută cu Rita și cu surioara cea mică, așa cum obișnuim noi să îi spunem”, a povestit Laura.

mamaplus

Cum își menține silueta:

Laura Cosoi a dezvăluit că are două mese consistente, gustări și, cel mai important, după ora 18:00 nu mai mănâncă nimic. Se hidratează foarte bine, bea ceai inclusiv seara, consumă salate, fructe și legume în stare cruda și smoothie-uri. Iată cum arată meniul vedetei pe o zi:

„Am două mese consistente pe zi, dimineața și în jur de 17.00, 17.30. Gustările constau în morcov crud, fructe proaspete sau uscate, semințe, alune, migdale etc.

În perioada aceasta iau și vitamine. Unele fructe balonează. Pe acelea nu le consum după ora 17.00. După 18.00 nu mai mănânc nimic. Seara beau un ceai, iar dacă chiar simt nevoia să mănânc ceva, iau un un biscuite fără zahăr. Mănânc multe salate și crudități. Îmi fac smoothie-uri. Beau multă apă (sunt și mai aproape de baie și îmi permit)”, a scris Laura Cosoi pe blog.