mamaplus

Laura Cosoi, probleme cu toxicoza: “Stare de greață continuă. Nici ghimbirul nu ajută”

-
//
15.03.2022

Laura Cosoi va deveni, peste câteva săptămâni, mămică pentru a treia oară. Sarcina din prezent nu a fost, însă, la fel de ușoară ca primele două. Actrița a dezvăluit că deși nu a fost nevoită să stea la pat, s-a confruntat cu grețuri continue, în primul trimestru de sarcină. Nici măcar ghimbirul nu a reușit să o ajute, cum s-a întâmplat la precedentele sarcini.

“Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de dată asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treaba, dar a trebuit să suport o stare de greață continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineață, ci de pe la 12 până seară, când mă culcăm. Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul asta minune a fost frecvent depăşit de situație. Dacă mâncăm îmi era greță, dacă nu mâncăm, la fel”, scrie Laura Cosoi pe blogul său.

Chiar și așa, Laura Cosoi a reușit să găsească un ingredient minune, care i-a fost de un mare ajutor în lupta cu toxicoza. Limonada cu ananas a fost pe placul ei și al bebelușului din burtică.

“Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiții şi am fost şi în turneu prin țară. Aşa că am încercat să gestionez situația cât am putut de bine că să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram. Avem tot timpul ceva la mine să ronțăi şi de dată asta m-am descurcat bine cu limonadă cu ananas. Mâncăm felii de ananas, beam compot de ananas şi îl combinăm şi cu lămâie”, a mai menționat Laura Cosoi.

Totodată, tânăra mămică a mai adăugat că un alt aliat împotriva grețurilor au fost exercițiile fizice, pe care le făcea cu regularitate. 

mamaplus