mamaplus

Laura Cosoi a pozat în lenjerie intimă, în ultimele zile de sarcină (FOTO)

-
//
15.06.2022

Laura Cosoi a ajuns pe ultima sută de metri cu sarcina și în doar câteva zile își va îmbrățișa cea de-a treia fiică. Înainte de a da naștere bebelușului său mult așteptat, actrița a pozat în lenjerie intimă și a publicat un nou articol pe blogul său în care dezvăluie mai multe detalii din perioada sarcinii și vorbește despre toate transformările prin care a trecut de-a lungul celor trei sarcini.

„În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcina, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat. Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu.

Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen. Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez”, povestește Laura Cosoi.

mamaplus

Bloggerița a făcut și o comparație între cele trei sarcini și spune că acum, la a treia experiență, simte că are mai multă încredere în tot ce face și chiar dacă a luat mai multe kilograme, nu se simte deloc deranjată de acest aspect.  

„Da, e adevărat, sunt niște kilograme în plus, iar corpul arată altfel față de imaginea proiectată în mintea noastră în mod obișnuit. Cu toate astea, kilogramele nu vin chiar peste noapte, ci treptat, așa că ai timp să te obișnuiești cu gândul. Nu e ca și când m-aș trezi într-o dimineață cu 10 kg în plus față de ziua anterioară. În cazul asta mai mult că sigur aș avea un șoc.

Dar la prima sarcina știam – cel puțin în teorie – ce va urma. Am observat corpul, i-am admirat inteligența și am acceptat noile proporții (adică „gabaritul depășit”), precum și celelalte neplăceri firești din sarcina: poate uneori greață, somnolență, faptul că mergi la baie de te plictisești și toate celelalte binecunoscute mămicilor. Pe unele le-am depășit cu diferite remedii (naturiste, în general), pe altele le-am răbdat, pentru că nu am avut ce face.

Am încercat cât de cât să mă pregătesc pregătită psihic pentru schimbări, ceea ce până la urmă poate că a contat. Cu ajutorul lui Dumnezeu am început să văd că întâmplarea asta pe care o poate trăi orice femeie e un adevărat miracolul. Și atunci am început să mă bucur de el. Partea bună e că o stare psihică bună te ajută și în plan fizic”, a mai adăugat Laura Cosoi pe blogul său.

mamaplus
mamaplus
mamaplus