mamaplus

La 36 de ani, o mamă cu 11 copii vrea să rămână din nou însărcinată: ”Ador să fiu gravidă!”

-
//
01.02.2021

O femeie în vârstă de 36 de ani, care tocmai a născut cel de-al 11-lea copil, mărturisește că își dorește foarte mult să conceapă al doisprezecelea copil în viitorul apropiat. Povestea ei face înconjurul lumii și este de-a dreptul unică!

Courtney Rogers este originară din statul american New Mexico și spune că nu-și imaginează că vreodată va înceta să mai conceapă copii. Deși are deja 11 copii sănătoși și frumoși, femeia recunoaște că adoră să fie însărcinată și rareori poate fi văzută fără burtică. Cel puțin asta s-a întâmplat pe parcursul ultimilor 13 ani, de când s-a căsătorit cu pastorul Chris Rogers, în vârstă de 32 de ani.

Femeia a născut ultima oară în luna noiembrie a anului trecut, cu ajutorul operației de cezariană. Copilul cântărea la naștere peste 4 kilograme, iar medicii l-au ținut la Terapie intensivă mai bine de două săptămâni.

”Am fost foarte speriată că nu va supraviețui, dar acum totul a rămas în urmă. Îmi place mult să fiu mamă și mi-aș dori să mai am un copil. Vom aștepta, probabil, un an sau doi. Ador să fiu gravidă!”, a mai mărturisit ea.

mamaplus

Deși recunoaște că aude foarte des replici acide și critici în adresa sa și a deciziilor luate, Courtney spune că nu este deranjată de aceste comentarii răutăcioase, ba din contră, acestea o stimulează să-și urmeze visul și scopurile:”Acești oameni răutăcioși nu știu ce venituri avem, sau că nu mi-am dus copiii la creșă ori la grădiniță.”

Courtney spune că își întreține familia din veniturile soțului și ale rudelor, care îi ajută constant.

mamaplus
mamaplus
mamaplus