mamaplus

Kylie Jenner, probleme după a doua naștere: ”Nu credeam că poate fi atât de greu”

-
//
16.03.2022

Fiecare sarcină și naștere este diferită, inclusiv atunci când vorbim despre aceeași mamă. A înțeles din plin acest lucru și modelul Kylie Jenner care a decis să-și împărtășească experiența de proaspătă mămică pe rețelele sociale. Dacă la primul copil Kylie spune că s-a descurcat rapid și destul de simplu, după a doua naștere lucrurile s-au cam complicat.

Kylie Jenner, în vârstă de 24 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară acum șase săptămâni și de atunci se confruntă cu tot felul de provocări.

”Nu credeam că poate fi atât de greu. Pentru mine, această experiență este mult mai dificilă. Este dificil din punct de vedere mental, fizic, emotional. E o nebunie totală. Vreau să mă reîntorc la viața normal. Pe internet lucrurile par a fi mult mai simple, dacă te uiți la alte mămici, ceea ce pune presiune mare pe noi. Este ok să nu te simți bine uneori. Din momentul în care am înțeles asta, am încetat să mai pun presiune pe mine însămi și să conștientizez că am adus pe lume un băiat frumos.”, spune proaspăta mămică pe contul ei de Instagram.

Modelul Kylie Jenner și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară în data de 2 februarie. Cei doi mai au împreună o fiică în vârstă de 3 anișori.

mamaplus