mamaplus

Katy Black: ”Am primit statutul de cea mai răpănoasă, murdară și indiferentă mamă din Moldova”

-
//
18.07.2022

În aproximativ două luni, vloggerița Katy Black își va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Până atunci, și-a făcut timp pentru o vacanță la mare, alături de soț și cei doi băieței. Așa cum se mai întâmplă în familiile cu copii mici, mezinul familiei a făcut febră, iar asta înseamnă o noapte nedormită pentru tânăra mămică. Katy Black este mereu sinceră cu urmăritorii săi de pe Instagram și arată partea reală a lucrurilor, nu doar lucrurile pozitive și roz. Ea a publicat un video în care își arată rochia murdară, mărturisind că cel mic i-ar fi făcut ”surpriza”. Replica unei urmăritoare a fost însă atât de răutăcioasă, încât Katy a revenit cu un mesaj pe măsură.

”Mamă mai murdară și indiferentă ca tine nu am văzut nici în viața reală”, se arată în mesajul femeii care ar fi atacat-o pe vloggeriță.

Katy Black știe cum să dea replica și nu a ezitat să o facă și de această dată.

”Puteți să mă felicitați, eu am primit oficial statutul de cea mai răpănoasă, murdară și indiferentă mamă din Republica Moldova. Măcar undeva sunt cea mai bună!”, se arată în răspunsul ironic al vloggeriței.

Nu este pentru prima oară când ”mamele perfecte” o atacă pe Katy Black pe rețelele sociale. Tânăra mămică încearcă să nu dea curs acestor mesaje și susține că va face mereu așa cum știe ea că este mai bine pentru ea și copiii săi.

Voi cum ați proceda dacă ați primi un astfel de mesaj?