mamaplus.md

Kate Rotari recomandă câteva produse pentru eliminarea vergeturilor din timpul sarcinii

-
//
10.01.2019

Vergeturile sunt ca niște cicatrici și apar frecvent în sarcină, cam peste 80% dintre gravide având de-a face cu ele. Acestea pot afecta burtica, sânii, coapsele și chiar brațele femeii însărcinate. Cauzele apariției vergeturilor în timpul sarcinii pot fi: adăugarea prea rapidă a kilogramelor, sarcina multiplă, lipsa activității fizice, dacă bebe este prea mare în burtică, nivelul de elasticitate a pielii. Kate Rotari a publicat pe blogul său o serie de produse eficiente împotriva apariției vergeturilor. Aceasta a povestit despre ritualul său de îngrijire.

mamaplus.md

 - În primul rând folosesc scruburile pentru o mai bună exfoliere a pielii, îmi plac enorm scruburile DIY pe care le fac acasă din ingrediente naturale, printre preferatele mele este scrubul cu zahăr brun, zaț de cafea și ulei extravirgin de măsline sau ulei de cocos. Nu aruncați niciodată zațul de cafea, acesta este perfect pentru procedurile de înfrumusețare, cafeaua oferă fermitate pielii, iar uleiul de măsline care este un antioxidant foarte bun, păstrează elasticitatea și suplețea pielii. Zațul de cafea și zahărul brun sunt un abraziv natural care oferă pielii elasticitate și luminozitate și curăță pielea în profunzime. Mai folosesc și scruburi din comerț, iar cele cu sare de mare sunt preferatele mele. Încerc pe cât posibil să folosesc scruburile de 2 ori pe săptămână în timpul dușului. 

- După această procedură de curățare a pielii în profunzime, folosesc o cremă hidratantă sau un unt de corp, iar acum folosesc și uleiul de migdale dulci care este o sursă naturală de Vitamina E. Eu îl folosesc pe acesta de la Equilibra Moldova deja de 5 luni și îmi place foarte mult, se absoarbe bine în piele și nu lasă urme pe haine.

- Pe piață se găsesc acum o mulțime de creme pentru vergeturi, destinate viitoarelor mămici. De curând am primit cadou această cremă de la Sanosan care conține ulei de jojoba și Vitamina E, pielea se simte foarte hidratată după aplicarea ei. 

- După aplicarea uleiului uneori folosesc și cremă sau unt de corp care conțin uleiuri și hidratează intens pielea. Crema de la Organic Shop Moldova conține 5 uleiuri esențiale, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci, ulei de luminița nopții, unt de shea și ulei de amarant. Această cremă e foarte densă și intră un pic mai greu în piele, trebuie întinsă bine, dar hidratează atât de bine și pielea rămâne catifelată, ca de bebeluș.

Citește continuarea pe katerotari.md