mamaplus

Ionela Covali: ”Nimeni, în afară de mamă, nu știe ce este mai bine pentru copilul său”

-
//
11.05.2022

La vârsta de 20 de ani, interpreta Ionela Covali a devenit mămică pentru prima oară. Primul an de maternitate a fost unul plin de momente frumoase, dar și provocări. Astăzi micuțul ei, Damir, împlinește un anișor și cu această ocazie ne-a dezvăluit câteva lucruri neștiute despre micuț, dar și despre experiența ei de proaspătă mămică. Ionela mărturisește că fiecare zi din acest an i-a adus câte o lecție nouă și a îmbrățișat cu multă bucurie orice moment special trăit alături de bebelușul ei.

”Primul an de maternitate a fost plin de emoții pozitive, pe alocuri frica de necunoscut. Dar totuși, gândul că ai adus pe lume un copil și scopul tău ca părinte e să-l îl crești și să educi om cu personalitate, este mai presus de orice. Și nimeni, în afară de mama, nu știe ce este mai bine pentru copilul său, de asta m-am convins în acest an.

Fiecare zi aduce cu ea o lecție nouă, una care te învață pe tine, ca mamă, să fii cea mai bună pentru copilul tău și să îi poți oferi tot ce ai tu mai bun sufletește și nu doar. Am învățat să fiu puternică pentru el, să îi ofer dragoste nemărginită și să mă bucur de orice lucru mărunt. Fericirea unei mame, constă în zâmbetul zilnic și în starea de bine pe care i-o oferă copilașul.”, a menționat Ionela Covali pentru MamaPlus.

mamaplus

Artista spune că micuțul Damir este foarte energic și îi place să fie mereu în centrul atenției.

”Vai, Damir e un copil cu caracter puternic, ușor încăpățânat, dar asta îi va oferi siguranță când va crește și îl va ajuta să dobândească tot ce va putea prin propriile forțe. E un copil luminos ca soarele, mereu cu zâmbetul pe buze și dinții la vedere, este extrem de drăgăstos și cere mereu multă dragoste și afecțiune. Iar când îl auzi cum zice “mami” sau “da, tati” nimic pe lume nu mai contează. Este un băiat foarte energic, care ne ține pe toți în tonus și îi place să fie el în centrul atenției. El știe cum să te facă să zâmbești și să uiți de gândurile de peste zi.”, subliniază tânăra mămică.

mamaplus

O mămică este împlinită atunci când își vede copilul zâmbind și atunci când are și ea parte de o pauză (oricât de scurtă ar fi aceasta). Ionela Covali spune că a avut parte de ajutor din partea familiei pe parcursul acestui an și a reușit să își termine studiile universitare. Cât despre muzică, artista spune că în viitorul apropiat s-ar putea să revină cu ceva nou pentru admiratorii săi.

mamaplus