mamaplus

Gravidă în 40 de săptămâni, o bloggeriță a încălțat pantofi cu toc: „Am rezistat 30 de secunde cât am plimbat balonul”

0
//
22.05.2020

Ruxandra Luca, o prezentatoare TV din România, lucrează cu pasiune asupra blogului de parenting și lifestyle, pe care l-a lansat în 2016. Are doi copii, Albert și Aris, pe care-i crește cu multă dragoste și blândețe, iar zilele astea urmează să devină mămică pentru a treia oară.

Bloggerița Ruxandra Luca, însărcinată în 40 de săptămâni, este pregătită de mult timp pentru nașterea fetiței sale, însă se pare că micuța se lasă așteptată.

Cu toate acestea, Ruxandra e într-o formă bună și își ține la curent urmăritorii din mediul online cu toate activitățile sale din aceste zile.

Recent, ea a publicat pe pagina de Facebook un filmuleț în care apare îmbrăcată într-o rochie scurtă, încălțată în pantofi cu toc și, toată un zâmbet, își „plimbă” burtica proeminentă.

Gravidă în 40 de săptămani 😊🎀

Ce fac fetele, când intra in săptămâna 40 de sarcina? Se cred fotomodele. Am rezistat cocoțată pe tocuri vreo... 30 de secunde 🤣 timp in care am plimbat balonul, de nu s-a vazut. Rochia e scurta rău, știu, era inițial ceva gen deasupra genunchiului, dar apoi a intrat la apă. Nu-i că mi-au crescut mie toate cele in 9 luni de sarcina, va dați seama 😄 La final, mai zic atât: stai acolo, Bombonico, pentru ca stai bine! 🎀 sa vedeți ce-am ambiționat-o acum! 😄 #40săptămâni #VineBebe3 și tot #VineBebe3

Posted by Ruxandra Luca on Wednesday, May 20, 2020

„Ce fac fetele când intră în săptămâna 40 de sarcină? Se cred fotomodele. Am rezistat cocoțată pe tocuri vreo... 30 de secunde, timp în care am plimbat balonul, de nu s-a văzut. Rochia e scurtă rău, știu, era inițial ceva gen deasupra genunchiului, dar apoi a intrat la apă. Nu că mi-au crescut mie toate cele în 9 luni de sarcină, vă dați seama.

La final, mai zic atât: stai acolo, Bombonico, pentru că stai bine! Să vedeți ce-am ambiționat-o acum!”, a scris prezentatoarea TV în dreptul filmulețului.

mamaplus

Blogul Ruxandrei Luca conține informații utile despre tot ce înseamnă maternitate. Bloggerița își descrie cu sinceritate viața de familie, oferind sfaturi prețioase tuturor femeilor, mamelor și viitoarelor mămici despre sarcină, naștere, alăptare, vacanțe, frumusețe și îngrijire.