mamaplus

Emoționant: o bloggeriță de la noi a devenit mămică pentru prima oară

-
//
19.10.2020

Bloggerița și scriitoarea Daniela Costețchi este în al nouălea cer de fericire, pentru că îți ține în brațe fetița mult așteptată. Chiar dacă acum câteva zile credea că ”copilul toamnei” va mai zăbovi un pic în burtică, se pare că fetița a avut alte planuri.

mamaplus

”Plâng. 17 Octombrie. 05:55 dimineața. 3440g. 52 cm. Soare Leila”, a scris tânăra mămică pe Instagram. Chiar dacă și-a dorit mult ca tatăl să asiste la naștere, acest lucru nu a fost posibil din cauza pandemiei.

Daniela Costețchi are 22 de ani și este stabilită momentan în orașul Cluj-Napoca din România. Tot acolo l-a întâlnit pe actualul său soț, artistul în tatuaje Cătălin Soare, cu care s-a căsătorit în toamna anului trecut, după 6 luni de relație.

mamaplus

”Mereu am crezut ca voi fi mama la un 27, 28 de ani. Sau...că nu voi fi deloc. Vă zic sincer, o așteptăm cu sufletul la gură. Și dacă ar fi să dăm timpul înapoi, n-am schimba nimic!”, scria anterior Daniela într-o postare sinceră pe Instagram.

Cu siguranță, viața lor se va schimba de acum încolo, ei dorindu-și foarte mult să facă față tuturor provocărilor care abia urmează.

mamaplus
mamaplus