mamaplus

Emoții mari pentru Maria Ciorici: ”Mama își pregătește fata de școală!”

-
//
31.03.2022

Copiii cresc văzând cu ochii și chiar dacă îți pare că perioada de bebelușie va dura o veșnicie, timpul are propriile sale reguli. Bloggerița Maria Ciorici este și ea de aceeași părere și are emoții mari, pentru că în curând își va înscrie fetița în clasa întâi. Maria a început deja căutările și spune că găsit liceul potrivit, însă Mirela urmează să susțină un test în luna aprilie. Până atunci, va urma o perioadă destul de emoționantă.

”Mama își pregătește fata de școală. Am emoții mari! Urmează să trecem controlul medical… Mireluș acum mă bucură, pentru că rămâne toată ziua la grădiniță, mănâncă, doarme acolo. Nu vă pot reda ce bucurie mi-a făcut.”, povestește Maria Ciorici pe contul său de Instagram.

Fiind diagnosticată cu o tulburare din spectrul autist, fiica sa în vârstă de șase ani s-a adaptat mai greu la grădiniță.

Maria s-a dedicat trup și suflet pentru a-și susține copilul și chiar dacă micuța are dificultăți de comunicare cu colegii și uneori poate fi respisă, între timp lucrurile s-au mai îmbunătățit.

”Se bucură și educatoarele care știu că ea nici nu se ducea în bucătărie, unde mâncau copiii. Acum mănâncă tot. Nu vreau să o deochi, sper să fie totul bine. Până a trece la etapa asta de a rămâne la grădiniță a făcut câteva zile crize mari. Dar, eu îmi aduc aminte foarte bine că înainte de fiecare etapă de dezvoltare sau trecere și schimbare a Mirelei, ea făcea crizele acestea. Nu înțelegeam, Doamne, ce urmează, ce-o să fie. Și uitați-vă că ea a depășit această criză. Sper să fie bine și măcar câteva luni din grădiniță să le trăiască așa cum trebuie.”, mărturisește bloggerița Maria Ciorici.

Întrucât fiecare copil este diferit, Maria spune că întotdeauna s-a bazat pe propriul instinct în ceea ce privește educarea fiicei sale, nu a forțat lucrurile și i-a oferit toate condițiile pentru a crește armonios.