mamaplus

Daniela Dermengi, imagini superbe cu burtica de gravidă la vedere: ”Am aflat cine se ascunde în burtică”

-
//
17.02.2020

La sfârșitul anului trecut, bloggerița Daniela Dermengi ne-a anunțat cu bucurie că este însărcinată a doua oară și chiar dacă sarcina nu este ușoară, fericirea ei este imensă. Acum, tânăra mămică a zis să dezvăluie sexul bebelușului din burtică și chiar prenumele viitorului copil, într-un mod cât se poate de frumos. Daniela a organizat o ședință foto în care apare în câteva ținute elegante și finuțe, alături de un mesaj frumos pe care l-a publicat pe blogul ei.

”Pe 15 martie 2018 scriam postarea „În burtica mea crește… prietenul vieții mele”, fără să intuiesc că la exact 2 ani distanță voi vorbi despre o nouă prietenie de viață. De această dată e vorba de o fetiță! De ați ști cât de mult îmi crește inima pentru acest echilibru frumos, pentru această definiție a perfecțiunii și împlinirii pentru o mamă! Nici nu mai contează greul dus până acum și nici cel care urmează. Voi fi mamă de fată!” 

mamaplus

”Este o sarcină diferită. Foarte diferită! Și fizic, și emoțional, și psihologic. Dar când am auzit că așteptăm o fetiță, vai, nici că putea să existe un alin mai frumos decât ideea de a fi mama unei femei în devenire.

E greu să fii femeie, dar e și atât de frumos acest rol cu care pășim în viață și dăm viață pe mai departe. M-aș fi bucurat la fel de mult dacă ar fi fost băiat și al doilea copil, asta la sigur. Mai ales că știu cum stă treaba cu creșterea unui băiat. Dar cu venirea unei fetițe în casa noastră, simt că voi fi completă. Nu se știe dacă mai vine al treilea copil – doar Dumnezeu știe ce ne așteaptă – de aceea visul meu de a fi și mamă de băiat și mamă de fată se va împlini mai devreme decât aș fi crezut vreodată.”, mai scrie bloggerița.

mamaplus

Așteptăm să vină Ilinca pe lume în prima săptămână a lui iunie. Ar fi fantastic să se nască pe 9 iunie, în aceeași zi cu Daniel. Șansele sunt foarte mari să se întâmple.

Sigur, ca și în prima sarcină, nu am putut să las să treacă această perioadă fără câteva poze drăguțe în care să-mi regăsesc amintirile, emoțiile și trăirile purtării unui suflet în pântec. Am ales trei ținute prin care am încercat să pun în evidență cele trei dimensiuni care după mine ar trebui să definească femeia – gingășie, eleganță și dulceață.”, a mai adăugat Daniela Dermengi.

mamaplus

Menționăm că Daniela Dermengi este autoarea blogului LadyLike și organizatoarea seminarelor pentru mămici ”Opriți burtica – eu cobor”. Ea este căsătorită de 2 ani cu Ilie Căldăruș și are un băiețel de un an și jumătate.

mamaplus