mamaplus

Dana Rogoz va naște în curând: „Sper din tot sufletul să pot avea grijă de tine fără alt ajutor”

0
//
17.04.2020

Dana Rogoz trece prin momente destul de delicate. Îndrăgita actriță se pregătește să nască peste câteva zile, chiar în perioada critică în care se anunță vârful epidemiei de coronavirus în România și este extrem de îngrijorată pentru sănătatea sa și a bebelușului.

Dana Rogoz va deveni mămică pentru a doua oară, însă bucuria nașterii este, fără voia nimănui, umbrită de epidemia de coronavirus. Îndrăgita actriță așteaptă venirea pe lume a unei fetițe și a decis ca nașterea să fie prin cezariană: 

„Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stând în altă cameră decât cu tine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nici o teamă?! Cum?!

Încerc, aşadar, să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viață, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunță a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja”, a  scris Dana Rogoz pe blogul său.

Dana Rogoz a povestit că a fost nevoită să iasă din casă pentru a merge la consult și situația a bulversat-o:

„Trebuie neapărat să rămânem sănătoase! De aceea nu ieşim din casă decât pentru a merge la medic. Chiar acum câteva zile am trecut pentru prima oară prin cortul de triaj înainte să intru în spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odată totul! La început aveam foarte puternică senzația că e un vis din care cineva mă va trezi. Căci nu se poate să ni se schimbe tuturor viața peste noapte”, a încheiat Dana Rogoz.