mamaplus

Cristina Gheiceanu, inclusă într-un top fără acordul ei: „Haideți să fim serioși!”

0
//
04.12.2019

Cristina Gheiceanu, bloggeriță și prezentatoare TV stabilită în Elveția, este mama unei fetițe adorabile, pe nume Adela. Întrucât de aproximativ un an are acest rol și este urmărită de un număr mare de oameni în mediul online, Cristina a fost inclusă în topul „Mămica Anului”, lansat de o revistă autohtonă, însă fără a fi întrebată dacă dorește sau nu să participe.

mamaplus

Prin urmare, într-o postare publică, bloggerița și-a exprimat indignarea privind acest fapt:

„Am aflat recent ca o revista autohtona, m-a inclus intr-un top. Este voba despre topul “MAMICA ANULUI”!

Eu sincer nu inteleg cum poti sa pui mamicile sa concureze intr-un asemenea top. Pentru ce? Cum aflam care e cea mai buna mama? Exista o mama mai buna ca alta? Ori daca noi am aparut la televizor si avem o groaza de like-uri, pe retelele de socializare, ne consideram mame mai bune?

Eu cred ca orice femeie care a dat nastere unui copil este mamica anului, pentru ca haideti sa fim seriosi, nu este chiar asa usor!

Daca sa ma dau cu parerea, atunci mamica anului, cel putin pentru mine, ar fi o femeie cu multi copii, care ii creste de una singura! Iata asta, da...!

Eu nu am nicio problema cu topurile. Inteleg un top intre oameni de afaceri, intre prezentatoare s.a.m.d., dar acesta ma depaseste!

Si inca un lucru... Nu inteleg de ce atunci cand se creaza aceste topuri, nimeni nu ma intreaba vreau sa fiu eu acolo ori nu, caci raspunsul este nu!

Va pup!”, a scris tânăra mămică pe pagina sa de Facebook.