mamaplus

Cele mai îndrăznețe ipostaze în care au pozat bloggerițele de la noi în perioada sarcinii

-
//
11.06.2021

Atunci când bloggerițele optează pentru ședițele foto nud sau cele ”dezgolite frumos”, rândurile fanilor se măresc considerabil. Chiar dacă le putem număra pe degete pe cele care au avut curajul să o facă în perioada sarcinii, iar în țara noastră aceste imagini sunt considerate tabu, am selectat cele mai fierbinți ipostaze în care au apărut mămicile cunoscute publicului de la noi. Admiră-le și tu în continuare!

Daniela Ciocanu

mamaplus

Când a făcut marele anunț că este însărcinată pentru prima oară, prezentatoarea TV Daniela Ciocanu a publicat două imagini în costum de baie, care au atras mii de urmăritori. Fanii curioși au asaltat-o cu zeci de mesaje și felicitări. Cu siguranță, sunt două imagini de colecție, pentru că au fost făcute pe când Miranda era în burtica mamei și erau 19 săptămâni de sarcină.

Tany Vander

mamaplus

Acum mai bine de un an, femeia de afaceri Tany Vander a adus pe lume un băiețel. Fiind o fire nonconformistă, ea și-a dezgolit frumos burtica pe când era gravidă cu fiul său Adam, afișându-se la 33 de săptămâni de sarcină într-o ținută cât se poate de îndrăzneață.

Valeria Fainescu

mamaplus

În ultimul trimestru de sarcină, Valeria Fainescu a pozat sexy în lenjerie intimă și i-a surprins frumos pe urmăritorii săi de pe Instagram. Valeria era însărcinată cu fiul său Oscar când a publicat această imagine, iar acum băiețelul are 3 luni și adună tot mai multe aprecieri din partea urmăritorilor. Apropo, Valeria este primul model din Republica Moldova care a defilat pe un podium cu burtica de gravidă. Acest moment l-a trăit cu intensitate pe când era însărcinată cu fiica sa Victoria.

Daniela Costețchi

mamaplus

La 39 de săptămâni de sarcină, bloggerița Daniela Costețchi a publica niște poze foarte fierbinți! În timp ce aștepta să vină pe lume fiica sa Leila, avea chef de tot felul de experimente foto, acesta fiind unul dintre ele. Dezgolită frumos, Daniela își merită pe deplin un loc frumos în clasamentul nostru de astăzi.

Xenia Gavrilov

mamaplus

Modelul Xenia Gavrilov adoră ședințele foto incendiare și nu a ezitat să o facă și în perioada în care era însărcinată cu fiica sa, Aria.

Inesa Voscoboinic

mamaplus

Acum doi ani, cu o lună înainte de a aduce pe lume primul său copil, frumoasa bloggeriță Inesa Vocoboinic publica o nouă ședință foto sexy în care își etala burtica proeminentă de gravidă. Inesa a optat pentru un costum de baie dintr-o singură piesă și a atras toate privirile!