mamaplus

Ce lecție importantă a învățat Adela Popescu după a treia naștere?

-
//
08.02.2022

Ca orice mămică, actrița Adela Popescu are parte de tot felul de provocări de când s-a născut al treilea său băiat. Una din ele ține de oboseala caracteristică proaspetelor mămici. Chiar dacă descoperirea ei ar părea banală pentru unele mămici, Adela Popescu mărturisește că acest obicei i-a schimbat radical viața. Ea a atașat și o fotografie în care se vede mai bine ”subiectul discuției”.

“Vedeți voi căpătâiul tapițat pe care îmi sprijin capul? Nu ridicați din umeri a indiferență, că pentru mine este numărul 1 în descoperiri maternale. Aș recomanda tuturor viitoarelor mămici înălțimea și textura asta.”, se arată în mesajul ei.

mamaplus

”Mie, fetelor, cel mai greu, în primele luni cu ceilalți doi copii, mi s-au părut trezirile. Poziția aceea în șezut în mijlocul nopții când copilul suge și ție îți cade capul. Uneori și copilul, că alunecă mâna de la oboseală (mi s-a întâmplat de două ori cu Alexandru). Copilul știe cât fac 2 plus 2, deci pare că nu există reminiscențe.

E! Tura asta, adică la al treilea copil, zici că am descoperit America.Iată de ce: Se trezeste puștiul. Mă așez în poziția prezentă. Las capul pe spate și dorm așa… cât o fi nevoie. Pentru un plus de confort așez trei bucăți de scutece drept pernă. Practic eu îmi continui somnul și fac și ceva util în timpul ăsta. Credeți-mă, ce vă spun acum e mai valoros ca pompa de muls sau lanolina pentru ragade. Treaba voastră. Voi credeți că textul e un pamflet și îl tratati ca atare. Dar nu e. :)”, a scris Adela Popescu pe contul ei de Instagram.