mamaplus

Ce crede Andreea Bănică despre vaccinare. Și-a vaccinat sau nu copiii?

0
//
16.12.2019

În ultimii ani, vaccinarea celor mici este privită de mulți sceptic, iar îndoiala se adâncește cu cât informațiile pro și contra vaccinării sunt nenumărate și tot mai complexe. Cu toate că erau șanse mari, ca părinte, să pice pe gânduri în privința efectelor pozitive, iată ce crede Andreea Bănică despre vaccinuri.

În urmă cu 2 ani, vedeta și-a exprimat public părerea despre această metodă de imunizare, și a evitat să țină cont de informațiile oferite inclusiv de publicații străine care, eventual, pe lângă declarații de la așa-ziși specialiști, au oferit și rezultatele unor studii în domeniu. La o prima analiză, cele mai multe cercetări sunt de mici dimensiuni și doar sugerează că vaccinurile pot cauza probleme de sănătate celor mici, însă nu pot confirma acest lucru. În tabăra pro vaccinare s-a poziționat și cântăreața Andreea Bănică, care a ținut să evidențieze acest lucru într-o nouă postare pe blogul său.

”Eu mă bazez mult pe părerea medicului. Avem un medic de familie în vârstă, cu multă experiență, în care ne-am pus toată încrederea. Și Noah, și Sofia au toate vaccinurile obligatorii și opționale, fără să aibă vreo reacție sau vreo problemă“, a continuat Andreea, întărind ideea legată de beneficiile oferite de vaccinuri.

Pe de altă parte, cântăreața mărturisește că a observat și ea că microbii au devenit tot mai rezistenți și dificil de tratat cu antibiotic. Noah, băiețelul de aproape 3 ani, a trecut deja prin răceli mai ușoare, dar și mai serioase.

„Nu vă lăsați păcăliți“

Andreea recomandă tuturor celor interesați de subiectul vaccinuri să se informeze mai bine: „Stați de vorbă cu un medic bun, în care aveți încredere și care știe ce e mai bine pentru copil, dar mai ales când vine vorba de imunizarea împotriva bolilor care pot fi prevenite“.

Mai mult, Andreea optează pentru ”cea de-a doua opinie”, metodă prin care ai siguranța unui diagnostic de înaltă precizie, deci și a unui tratament mult mai eficient. „Sunați un medic, doi, trei și cereți răspunsurile de care aveți nevoie să fiți liniștiți“, recomandă cântăreața.