mamaplus

Bloggerița Valeria Țurcan: ”Ne-am dorit mai întâi să apară copilul, apoi să facem nunta”

-
//
24.11.2020

Celebra food-bloggeriță de la noi, Valeria Țurcan, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului său copil. Ea spune că și-a dorit foarte mult un copil și a rămas plăcut surprinsă la aflarea veștii că este însărcinată. Alături de partenerul ei de viață, Maxim Cerbadji, bloggerița trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar în curând viața lor se va schimba simțitor.

”A fost un copil planificat. Noi mereu ne-am dorit mai întâi să apară copilul, apoi să facem nunta și să fie prezent copilul la nuntă.”, mărturisește food-bloggerița într-un interviu recent.

Valeria și-a mai amintit cu zâmbetul pe buze despre momentul în care a simțit primele mișcări ale bebelușului din burtică. Nu este de mirare că s-a întâmplat chiar în timp ce mânca.

”Am fost mega fericită atunci când am simțit primele mișcări puternice. Am mâncat un macaron în ziua aceea. Odată ce l-am mâncat am simțit primele lovituri. Eram cu prietena mea și am strigat în gura mare. Iată așa am împărțit această bucurie nu cu tatăl copilului, dar cu prietena mea. Acum se mișcă în fiecare zi. Mai am momente când simt că nu se mișcă și îl mai trezesc…”, mai spune Valeria Țurcan.

mamaplus

Ca orice femeie însărcinată aflată în așteptarea primului copil, ea are și unele temeri care se intensifică odată cu apropierea nașterii copilului: ”Odată ce am aflat că este băiat, am fost foarte fericiți, dar mi-e frică. Mi-e frică să am un băiat pentru că nu am idee cum se îngrijesc băiețeii”.

Deși are parte de o sarcină lipsită de toxicoză, fiind plină de energie zi de zi, Valeria spune că în primul trimestru de sarcină se simțea uneori foarte extenuată și i-a cam scăzut apetitul pentru legume.

”Cartofii dulci, orez puteam să mănânc. Puteam să mănânc super sau ciorbe la micul dejun, prânz și cină. De la început mi-am pus în plan să nu ajung la 20 de kilograme. Eu sunt de părerea că mâncarea nu se termină. Da, mănânc pe alocuri nesănătos, dar moderat. Nu se termină burgerii sau pizza… Îmi place mult să beau smoothie la micul dejun. Smoothie este unui din cele mai îndrăgite băuturi ale mele, unde pot pune atât fructe, cât și legume, semințe, spirulină. Un mic dejun anume pe care să-l pot mânca în fiecare zi nu am, mereu fac ceva nou. În orice caz niciodată nu mănânc dimineața o bucată de tort cu ceai – iată asta la mine nu-i mâncare deloc.”, povestește Valeria Țurcan.

Reamintim că food-bloggerița Valeria Țurcan a anunțat că este însărcinată la sfârșitul verii trecute și așteaptă un băiețel. Atunci ea a recunoscut că mereu a visat ca primul său copil să fie un băiețel.

mamaplus