mamaplus

Ashley Graham: ”Am pierdut litri de sânge la naștere și nu am putut merge timp de o săptămână”

-
//
24.05.2022

Modelul plus size Ashley Graham a devenit mamă de gemeni în luna ianuarie 2022. Deși sarcina a decurs bine, se pare că în ziua în care și-a adus pe lume copiii a avut parte de o experiență traumatizantă. Într-un editorial pentru revista Glamour, Ashley recunoaște că a suferit o hemoragie gravă după nașterea gemenilor, pierzând ”litri de sânge”, iar ca rezultat a rămas imobilizată timp de o săptămână. Mai mult, tânăra mămică a dezvăluit că înainte de a rămâne însărcinată cu gemeni, a suferit un avort spontan destul de traumatic și dureros, scrie People.

Nașterea a avut loc în condiții casnice, Ashley Graham fiind ajutată de asistenți medicali calificați. Roman și Malachi s-au născut sănătoși, cu o diferență de două ore între ei. La scurt timp după naștere Ashley a început să sângereze grav și și-a pierdut cunoștința.

”Ultimul lucru pe care îl mai țin minte este momentul în care m-am uitat la moașa mea și i-am spus: „Nu mă simt bine. Cred că trebuie să mă întind”, după care s-a înnegrit totul în jur. Când mi-am revenit, toți încercau să mă consoleze și să îmi spună că sunt bine. Ei însă nu mi-au spus că tocmai pierdusem litri de sânge. Recuperarea a fost groaznică.”, povestește Ashley Graham.

Tânăra mămică a stat o săptămână imobilizată la pat și nu a ieșit din casă timp de aproape două luni.

Graham speră că, dezvăluind aceste detalii intime din experiența ei, să determine cât mai multe femei să-și împărtășească poveștile personale. Atunci când vezi că nu ți se întâmplă doar ție, te simți mai puternică și înțelegi că nu ești unica femeie care trece prin momente dificile.

Ashley Graham mai are un băiețel în vârstă de 2 ani.

mamaplus
mamaplus