mamaplus

Andreea Ibacka, despre viața cu doi copii: ”Noi de trei luni jumătate nu dormim”

-
//
27.01.2022

Actrița Andreea Ibacka a devenit mamă pentru a doua oară pe 5 octombrie 2021. Ea a adus pe lume un băiețel, pe nume Tiago. Vedeta și soțul ei, Cabral, mai au împreună o fetiță, pe Namiko, în vârstă de 3 ani.  Viața Andreei Ibacka s-a schimbat extrem de mult după ce a devenit din nou mamă. Actrița a dezvăluit cum se descurcă când vine vorba de creșterea celor doi copii. 

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim.”, mărturisește actrița.

Andreea Ibacka a mărturisit că are parte și de ajutor, însă recunoaște că întâmpină și o serie de provocări. 

„Sunt zen. Am ajutor pe timpul zilei. Tura de noapte îmi revine pentru că alăptez. Eu am antrenamentul nopților pierdute. Dar atunci când se mai liniștiseră apele, am luat-o de la capăt. Sunt mai liniștită, mai calmă și mai răbdătoare decât oricând. Îmi dau seama că micuțul n-are nicio vină. Atunci am toată răbdarea.”, spune Andreea.

Actrița a fost întrebată și cum l-a primit Namiko, fiica ei în vârstă de 3 ani, pe Tiago. 

„Genial! Nici dacă-i impuneam noi să o facă într-un fel, nu o făcea mai bine decât s-a întâmplat. Fără niciun fel de gelozii. În continuare există acest risc, noi încercăm, pe cât ne pricepem, să-l limităm. Este foarte atașată de el. La fiecare minut vine să-l îmbrățișeze și să-l pupe.”, a mai adăugat tânăra mămică.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul de peste Prut. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când au jucat împreună într-o telenovelă românească, care i-a adus împreună și par să aibă o relație excelentă, dacă e să o judecăm după farsele și declarațiile celor doi din social media. S-au căsătorit în 2011 și au împreună doi copii. Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

mamaplus