mamaplus

Ana Irina Petrea, în autoizolare. Ce s-a întâmplat cu bloggerița?

0
//
28.09.2020

Zi frumoasă azi pentru bloggerița Ana Irina și soțul său Mihai Petrea. Cei doi celebrează nunta de aluminiu sau 10 ani de când și-au spus ”DA” în fața altarului. Chiar dacă e o aniversare frumoasă pe care ar fi sărbătorit-o într-un mod creativ, Ana Irina este nevoită să stea izolată de soț și copii din cauza faptului că zilele acestea prezintă câteva simptome caracteristice infecției COVID-19. Imediat cum a depistat simptomele, cum ar fi pierderea gustului, Ana Irina a făcut testul la COVID-19.

”Mă simt foarte bine, mi-a revenit gustul, azi dimineață mi-am savurat cafeaua și a fost tare bună, tare mi-era dor. Și chiar dacă primul instinct după ce am primit testul negativ la COVID a fost să alerg și să-mi îmbrățișez copiii, am decis să fiu totuși un pic mai precaută și să mai aștept câteva zile pentru că din câte am vorbit cu câțiva doctori infecționiști, ca și în cazul testelor de sarcină care nu îți arată pozitiv din prima zi de reținere, este și cazul testelor la COVID. Și chiar dacă nu mai am simptome și mă simt ok, poate fi încă acest virus în organismul meu, cu care organismul meu se descurcă bine. Dar, încă mai pot fi infecțioasă. ”, povestește Ana Irina.

Partea plină a paharului este că în timp ce stă izolată în mansarda casei, Ana Irina spune că și-a făcut câteva proceduri de îngrijire a tenului și a părului, face temele cu copiii săi prin telefon și are mai mult timp să comunice cu admiratorii săi de pe Instagram.

mamaplus