mamaplus

Ana Badaneu: ”Am adăugat 20 kg în sarcină, dar niciodată nu m-am temut să nu am corpul de dinainte„

-
//
17.02.2022

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, Ana Badaneu a devenit mămică pentru prima oară și a născut o fetiță pe care a numit-o Leila. Chiar dacă este mai secretoasă din fire, fosta deținătoare a titlului Miss Moldova a dezvăluit câteva detalii din perioada postpartum într-o ședință de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Ea a menționat cu zâmbetul pe buze că micuța seamănă leit cu tatăl său, însă deocamdată preferă să nu-i afișeze chipul pe rețelele sociale.

Ana spune că s-a recuperat rapid după nașterea prin cezariană, deși multe mame din anturajul ei a avertizat-o că s-ar putea să aibă parte de urmări neplăcute.

”La ora 8:00 dimineața am născut și la ora 17:00 eu deja m-am sculat, am urcat un etaj până în camera unde am stat. Prima zi după operație am avut dureri mari, însă deja în a treia zi la externare mă simțeam foarte bine, pentru că mă așteptam la mult mai rău. Fetele îmi povesteau că nu puteau câte o lună să se îndrepte normal, aveau dureri mari, însă eu am avut parte de o recuperare foarte ușoară.”, mărturisește Ana Badaneu.

Mai mult, proaspăta mămică spune că între timp a reușit să ajungă la formele pe care le-a avut înainte de a rămâne însărcinată.

”Eu niciodată nu m-am temut să nu am corpul de dinainte. Știam sigur că voi slăbi după, chiar dacă am adăugat destul de mult – 20kg. Dar, știu că dacă îți dorești ceva, obții! După o lună jumătate am revenit la kilogramele mele cu care am rămas însărcinată. Adevărul e că am rămas însărcinată nu cu puține kilograme. Mă îngrășasem eu un pic și înainte de sarcină, de aceea acum vreau să mai slăbesc vreo 4-5 kg.”, povestește Ana Badaneu.

Bloggerița a mai adăugat că alăptează exclusiv la sân și se bucură din plin de maternitate.

mamaplus
mamaplus