mamaplus

10 sfaturi de la Nadejda Chironda pentru fiicele sale

0
//
29.10.2020

Masterandă în filozofie, specialistă în time management, instructor în neurografică și mama a cinci copii Nadejda Chironda este inspirația a sute de mămici care o urmăresc zilnic în mediul online. Nadejda are patru fete și un băiat. Despre mezinul familiei vă vom povesti într-un articol separat, pentru că astăzi vom vorbi ca între fete. Cea mai mare fiică a Nadejdei are 14 ani, iar cea mai mică a împlinit de curând 3 ani și șase luni. Mama e foarte mândră de fetele ei și are pentru ele câteva povețe pe care le-am aflat în exclusivitate.  

1. Scumpele mele, viața este mult prea frumoasă, pentru ca sa fie risipită pe regrete. Țineți minte, Dumnezeu întotdeauna crede în voi, indiferent de timp, situație, întâmplare, gând.

2. Înainte să iei o decizie, ia o pauză. Meditează. Ia decizii din liniștea interioară.

3. Curățenia din casa ta nu este mai importantă decât curățenia în minte/gânduri/suflet.

mamaplus

4. Nu există bun sau rău. Există doar judecata noastră subiectivă. Fii atentă, cum, pe cine și când judeci.

5. Nucleul neplăcerilor sau al problemelor noastre suntem noi înșine. Deci în noi se ascunde și nucleul succesului, armoniei și fericirii. Caută-l.

6. Viața nu este nimic altceva decât o călătorie.

mamaplus

7. Când îți va fi greu și trist, adu-ti aminte: după fiecare apus vine și un răsărit. Așa a fost, așa va fi.

8. Nu-ți crea dependențe de nimic. Nu fi dependentă de oameni, bani, împrejurimi, prejudecăți, gura lumii. Cel dependent este cel manipulat.

9. Viața este în schimbare continuă, evoluție, plasticitatea minții. Nu îți crea o minte rigidă. Învață mereu ceva nou.

10. Ține minte – cea mai importantă misiune este să-ți împărtășești experiența! Fericirea este o alegere pe care ar trebui să o faci în fiecare zi. Mulțumesc mult Universului, că am onoarea să fiu mama voastră!

mamaplus