Ziua frumuseţii la Shopping MallDova

Ziua frumuseţii la Shopping MallDova

-
//
09.07.2015

Descoperă secretele frumuseţii la Shopping MallDova!  Vino pe 11 iulie să celebrăm împreună o zi dedicată tuturor iubitorilor de frumos – Ziua Frumuseţii. Stilişti profesionişti sunt pregătiţi să-ți împărtăşească propriile trucuri de înfrumuseţare, iar doza de distracţie va fi asigurată de prestaţia interpreţilor autohtoni şi multe concursuri cu premii.

Ziua frumuseţii la Shopping MallDova

Pentru ca tu să te simţi răsfăţată pe toată durata verii, stilistul Vitalie Lion de la salonul de frumuseţe  Gloss Beauty Studio te invită la un masterclass, în care îţi va dezvălui secretele de întreţinere a frumuseţii şi sănătăţii părului. Profesionistul ne va oferi și sfaturi care ne vor ajuta să ne protejăm podoaba capilară de razele soarelui arzător.

În armonie cu vremea de afară, makeup artistul Tatiana Plesh ne va învăţa cum să ne păstrăm frumuseţea adevărată, degajată prin spontaneitate şi naturaleţe. În plus, profesionista va recomanda câţiva paşi simpli pentru a obţine un machiaj reuşit de seară sau de zi.

Pentru că meriţi să fii răsfăţată, Shopping MallDova ţi-a pregătit si  concursuri tematice, la care ai posibilitatea să obţii cadouri placute  de la Vizaje-Nica. Dar te bucuri şi de o atmosferă orientală, datorită tatuajelor hena desenate de profesionişti.

De Ziua Frumuseţii vino la Shopping MallDova împreună cu toată familia, deoarece avem și pentru copii activități tematice – aqua painting – alături de câţiva specialişti care vor picta desene cu teme la liberă alegere.

Invitatul special al evenimentului este frumoasa interpretă  Dianna Rotaru, care va prezenta vizitatorilor Shopping MallDova o nouă piesă din repertoriul său.

Vă aşteptăm cu drag!

****

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție! Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.