mamaplus

Zi de naștere în scop caritabil! 28 de ani de ILTC

-
//
10.10.2022

ILTC a făcut o tradiție din a-și marca aniversările în scop caritabil. Nici la cei 28 de ani nu au făcut excepție!

Ziua de naștere a fost sărbătorită în mai multe etape. Cei mai mici au fost antrenați într-o activitate artistică - pictură în tehnica vitraliilor (pe sticlă), în limba engleză, cu tematica - „Travel with ILTC”. La terasa școlii, fiecare student s-a delectat cu brioșe și ceai, iar câștigătorii concursului de TikTok “Ultimele trenduri la ILTC” au fost premiați cu vouchere valoroase: curs gratuit de limbi străine și reduceri de 15% și 25%. 

mamaplus

Iar cea mai importantă etapă a fost reprezentată de traseul #ILTCforHOPE. Acesta a inclus un Quiz-Quest, unde participanții au identificat QR-coduri ascunse prin oraș, dar și un flashmob organizat în PMAN, unde au format cuvintele cheie ale evenimentului: ILTC și HOPE.

mamaplus
mamaplus

Care a fost sensul acestor acțiuni? Pentru că se află în preajma Zilei Mondiale a Îngrijirilor Paliative, administrația școlii a decis să o sărbătorească cu gândul la cei care au mai mare nevoie de un zâmbet - pacienții în stadiul terminal al bolii.
 
Acest gest prelungește vieți, pe de o parte, și crește gradul de conștientizare al oamenilor de rând - pe de alta. 
 
Astfel, achitând doar 100 de lei pentru bilet, fiecare participant a făcut o donație către organizația de caritate Hospices of Hope Moldova, suma totală acumulată fiind de 11.600 lei. 
 
Atmosfera a fost una debordantă, echipele au avut parte de socializare calitativă, de zâmbete, de noi prietenii și, bineînțeles, de premii. 

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus

Cum ne puteți găsi:

Instagram
Facebook