mamaplus

Un copil a murit mâncat de viermi în casa în care locuia împreună cu bunica

-
//
14.01.2022

Un copil în vârstă de 9 ani a murit din cauza neglijenței bunicii care îl creștea. Femeia a fost condamnată recent la 18 ani de închisoare, iar cazul a avut loc anul trecut în România. Femeia spunea că băiețelul ar fi devenit violent și din această cauză l-ar fi neglijat săptămâni la rând, lăsându-l inconștient în camera lui.

„Nu a mai vrut să asculte de nimeni, a ajuns violent. Uşa asta a dat-o jos, paharele aici le-a spart. Laptopul l-a spart”, a mărturisit bunica copilului.

Valentin ajunsese la spital cu răni pe 80% din suprafața corupului și era în comă profundă. Băiețelul avea trupul plin de larve. Se pare că bunica era cea care se ocupa de creșterea copilașului din cauza neglijenței mamei sale.

Bunica copilașului a fost condamnată la 18 ani de închisoare cu executare. Femeia anunțase că micuțul era inconștient și nu se mai ridicase de 3 săptămâni din pat. Potrivit autorităților, camera lui Valentin era un adevărat focar de infecție. Niciun membru al familie nu a sărit în ajutorul minorului, chiar dacă nu se putea deplasa nici până la toaletă.

Medicii au intervenit în ajutorul lui Valentin, dar micuțul avea infecții grave pe suprafața corpului și fusese mâncat de viermi și muște. Bunica copilașului a anunțat că băiețelul luase două tratamente, unul antipsihotic, iar celălalt antiepileptic. În ciuda eforturilor depuse de medici, minorul a murit după două săptămâni la Terapie Intensivă.