mamaplus

Un copac a căzut peste două fetițe care se jucau în spatele blocului. În ce stare se află copilele

-
//
27.05.2022

Într-un cartier din Timișoara, România, a avut loc un incident care s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie. Un copac s-a rupt și a căzut pentru două fetițe care se jucau în parcul din spatele unui bloc. Locuitorii din zonă susțin că tot mai mulți arbori sunt afectați de lucrările făcute la parcări și, în ciuda sesizărilor, nu au fost luate măsuri.

Una dintre fetițe a fost prinsă sub crengi, cealaltă reușind să se adăpostească sub o bancă. Din fericire, ambele copil au scăpat cu răni ușoare. Oamenii au povestit că au solicitat de mai multă vreme autorităților să taie copacul uscat, însă fără rezultat.

În urma evenimentul, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Căderea arborilor în urma furtunilor de vânt este o adevărată problemă a localităților urbane. Acum două săptămâni, un copil de aproximativ 2 ani din Chișinău a murit după ce o creangă mare a căzut peste căruciorul în care se afla. Tragedia s-a produs într-un parc din capitala Moldovei.