mamaplus

Un bărbat a bătut copilul vecinilor. Părinții cer dreptate

-
//
19.09.2024

Caz revoltător în judeţul Vrancea, România. Un copil de patru ani a ajuns la terapie intensivă după ce a fost bătut de un vecin. Băieţelul a fost luat de individ chiar de pe scara blocului, unde cel mic se juca.

mamaplus

Bărbatul de 55 de ani, care era sub influenţa alcoolului, ar fi încercat chiar să-l abuzeze, spune familia copilului. Cazul a fost semnalat de tatăl băiatului, care a scris povestea teribilă, transmite observatornews.ro.

Potrivit părinţilor, bărbatul ar fi acum în libertate. Aceştia au anunţat la 112, poliţia s-a deplasat la faţa locului, l-au găsit pe bărbat sub influenţa alcoolului şi l-au dus încătuşat la audieri, dar după câteva ore ar fi fost eliberat. S-a deschis în acest caz un dosar penal în care continuă cercetările.

La un moment dat, copilul ar fi intrat pe casa scării. De acolo a fost luat de vecin. S-au auzit apoi strigătele de ajutor din apartamentul acestui bărbat, chiar de către fratele său care este puţin mai mare decât el şi astfel s-a aflat ce s-a întâmplat. 

Părinţii spun că bărbatul ar fi încercat să abuzeze copilul, care s-a speriat şi a început să ţipe, aşa că în final bărbatul a ajuns să îl agreseze fizic provocându-i răni destul de grave. Părinţii vor acum să se facă dreptate şi să se ia măsuri împotriva bărbatului. 

Ce spun poliţiştii 

 

La data de 17 septembrie 2024, ora, 17:41, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost apelați prin 112, de către o persoană necunoscută care nu comunica, iar pe fundalul apelului se auzeau țipete. 

Imediat, a fost identificată locația de la care a fost efectuat apelul, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, unde a fost depistat un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Adjud, care emana halenă alcoolică, precum și un minor, de 4 ani.

Întrucât minorul prezenta leziuni la nivelul capului, acesta a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar bărbatul în cauză a fost încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Adjud, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta și luării măsurilor legale ce se impun.