mamaplus

Tragedie de Crăciun. Doi părinți și un copil, găsiți fără suflare

-
//
26.12.2023

O familie întreagă a murit de Crăciun, într-o comună din județul Vâlcea. Din primele informații se pare că este vorba despre trei persoane decedate din cauza unei instalații de gaz defecte.

mamaplus

Din primele informații se pare că este vorba despre trei persoane decedate din cauza unei instalații de gaz defecte, transmite digi24.ro.

Anamaria Ianc, jurnalist Digi24: Până în acest moment știm că toate cele trei persoane au fost găsite decedate în baie, de o rudă.

Este vorba despre o familie compusă din trei membri – tată, mamă și copil. 

Cel care i-a găsit fără suflare în baie este tatăl bărbatului. El a sunat în jurul orei 15:50 la 112 și a cerut ajutor. Ajunși la fața locului, reprezentanții SMURD nu au putut să facă altceva decât să constate decesul celor trei persoane. 

Se pare că acestea s-au întoxicat cu monoxid de carbon din cauza unei instalații pe care o aveau montată în baie. În acest moment, la fața locului se află organele de cercetare și se fac verificări pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat acolo. 

„Cu puţin timp în urmă am fost solicitaţi să intervenim pentru deblocarea unor persoane, posibil intoxicate, în localitatea Vaideeni, sat Marita”, a transmis, luni seară, ISU Vâlcea. Acolo au fost alocate o autospecială cu apă şi spumă de la Horezu şi una SMURD de la Staţia Grădiştea, precum şi o ambulanţă SAJ.

  „Din nefericire, la locul evenimentului s-au descoperit 3 victime (1 minor şi 2 adulţi), care prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul de către echipajul SAJ”, a arătat sursa citată. 

„La data de 25 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Horezu au fost sesizaţi despre faptul că 3 persoane au fost găsite în stare de inconştienţă într-o locuinţă din localitatea Vaideeni. 

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de un bărbat de 32 de ani, o femeie de 26 de ani şi un minor de 7 ani, toţi din localitatea Vaideeni, posibil intoxicate cu gaz.