Tenisul alege salvarea vieților!

Tenisul alege salvarea vieților!

-
//
31.03.2015

Incepînd cu data de 21 aprilie va începe campania social-caritabila de amploare, organizată de către AO ”Salvați Viața” Federația de Tenis din RM, care va dura pîna pe data de 26 aprilie. Caritatea si modul sănatos de viața – sunt valorile ce încercam sa le promovăm și de aceasta data prin prisma evenimentului!

Tenisul alege salvarea vieților!

În premiera pentru Republica Moldova! Invităm persoanele juridice, echipele organizațiilor si companiilor din Republica Moldova să participe în cadrul unui turneul pentru amatori “Corporate Charity Tennis Challenge”.

Echipele urmează a fi formată din 2 persoane: un bărbat și o femeie. Condiție obligatorie: participanți trebuie să fie sportivi neprofesioniști, cu un nivelul de pregătire amator-începător. Echipele vor concura la proba de simplu la bărbați și la femei precum și la proba de dublu-mixt.

Turneul presupune colectarea fondurilor pentru acordarea ajutorului copiilor bolnavi: Ionela Cauș, Emanuela Nistor, Iurii Strugari și Eugen Hamițchi.

Detalii privind starea sănatații micuților sus-numiți, precum și despre ajutorul necesar pot fi aflate aici: www.savelife.info.

Înainte de începerea turneului, fiecare echipa va beneficia de un antrenament gratuit (cu o luna înainte de turneu). La dorința, este posibilă obținerea antrenamentelor suplimentare la un preț special (pentru detalii vă rugăm să vă adresați la organizatori).

Taxa minima de participare pentru fiecare echipa constituie 7000 lei.

De asemenea, exista opțiunea de a vă comanda vestimentația specială pentru echipa Dumneavoastră, accesorii și inventarul sportiv, precum și să procurați unul din pachetele de sponsorizare a evenimentului, fapt care va contribui la promovarea denumirii companiei Dumneavoastră și a brăndului pe o scara mult mai larga. (*Pentru detalii vă rugăm să vă adresați la organizatori: 079 00 38 38 sau 079 77 85 02).

Suntem siguri că participarea în cadrul unui turneu caritabil vă consolida spiritul de echipa a angajaților companiei dumneavoastră și o vă face și mai unită, așa cum evenimentul se promite a fi unul plin de suspâns, adrenalina si competitivitate.

Iar cel mai important – participarea Dumneavoastră va salva viața unui copil! Vă așteptăm cu drag să vă înregistrați la turneu! Să căștige cel mai bun!