mamaplus

Tatiana Heghea a dezvăluit prenumele și sexul celui de-al treilea copil

-
//
24.05.2022

Ne-a ținut în suspans cât a putut, iar acum scoate secretul din casă! Interpreta Tatiana Heghea a dezvăluit prenumele celui de-al treilea copil, la patru zile de când l-a adus pe lume. Micuțul Tiberiu-Alexander a ajuns acasă, în pătuțul său, și se află în grija părinților, a surioarei și a frățiorului său mai mare. Cu această ocazie, Tatiana a transmis un mesaj emoționant prietenilor săi de pe rețelele sociale, în care îi urează multă fericire băiețelului nou-născut.

”20 mai 2022. E despre tine, despre ale tale 4.200 kg, despre ai tăi 55 cm. Despre perfecțiunea ta în ochii noștri, despre împlinirea noastră datorită ție! Despre acea supremă și măreață binecuvântare despre care am vorbit din prima clipă cum te-am simțit sub inima mea. Ești împlinirea noastră supremă! Ești un copil deja iubit de atâta lume. Fii fericit, fiule.„, se arată în mesajul artistei, însoțit de câteva imagini adorabile surprinse la câteva ore după externarea din maternitate.

Tatiana Heghea a menționat pentru MamaPlus că prenumele bebelușului a fost ales de întreaga familie, după ce ea le-a oferit trei variante posibile. Proaspăta mămică mai mărturisește că a decis să continue tradiția prenumelor regești și consideră că acestea le va purta noroc copiilor săi.

S-ar putea să te intereseze și articolul: Tatiana Heghea și-a dezgolit frumos abdomenul, la doar câteva ore după naștere (VIDEO)

Menționăm că interpreta autohtonă Tatiana Heghea mai are o fiică, Regina-Raluca, în vârstă de 6 ani și un fiu, Arthur-Elisey, în vârstă de 3 anișori.