mamaplus

Tany Vander și fiul său, afectați de COVID-19: ”Nu vreți să știți prin ce am trecut!”

-
//
06.09.2021

După o pauză de mai bine de două săptămâni, Tany Vander a reapărut în sfârșit în vizorul internauților. Chiar dacă a primit sute de mesaje de la admiratorii îngrijorați, Tany a decis să stea o perioadă de timp în umbră, deoarece se infectase cu COVID-19, împreună cu soțul și băiețelul ei în vârstă de un an și jumătate. Chiar dacă n-a făcut o formă gravă, se pare că virusul i-a lăsat și unele sechele.

”N-a fost o formă gravă, dar n-a fost nici ușoară. A fost greu de suportat. Mai ales că și Adam se simțea rău, și eu mă simțeam rău. Trebuia să am grijă de el și nu dormeam nopțile ca să măsor febra. Nu vreți să știți prin ce am trecut! N-a fost o experiență deloc frumoasă, dar a trecut. Acum avem toți testul negativ.”, povestește Tany pe Instagram.

Ea a mai mărturisit că pe lângă pierderea mirosului și a gustului, virusul i-a amplificat reacțiile alergice, iar în prezent se confruntă cu nas înfundat și tuse. Tocmai din motiv că este alergică la ambrozie, Tany nu s-a vaccinat împotriva virusului de tip nou. Chiar și așa, ea spune că are planuri mari pentru toamna asta și vrea să revină cât mai curând la muncă.

Tany mărturisește că între timp a descoperit că se poate descurca și fără bonă, chiar dacă asta a însemnat prezența ei alături de copil 24/24.

”Eu credeam că este mult mai greu, dar nu este chiar așa. Ne-am descurcat bine. Dar, dacă nu ai bonă – stai numai în casă, dar asta înseamnă că trebuie să renunți la carieră, la job, la tot. Eu am planuri mari pentru luna septembrie, așa că nu am timp mai mult să stau acasă.”, a mai adăugat Tany Vander.