mamaplus

O tânără mamă și-a înjunghiat soțul după o ceartă de la schimbarea scutecului la copil

-
//
25.05.2022

O femeie de 21 de ani, mamă a doi copii, a fost reținută miercuri sub acuzația de omor, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. Potrivit procurorilor, femeia și-a înjunghiat mortal soțul, a șters toate urmele, apoi a alertat autoritățile că acesta s-a sinucis. Tragedia s-a produs într-o localitate din județul Vaslui, România.

După mai multe ore de audieri, femeia de 21 de ani a recunoscut că și-a înjunghiat soțul, motivând că acesta ar fi încercat să o atace cu cuțitul. Ea a declarat procurorilor că l-a lovit o singură dată cu cuțitul și că cea de-a doua leziune descoperită și-ar fi provocat-o singur. După ce bărbatul a căzut inconștient, femeia a încercat să șteargă toate urmele de sânge și a ascuns cuțitul. A crezut că astfel îi va păcăli pe polițiștii care au sosit la fața locului.

Potrivit anchetatorilor, conflictul ar fi izbucnit după ce bărbatul în vârstă de 27 de ani i-ar fi reproșat soției că nu îl îngrijește cum se cuvine pe cel mai mic dintre copii. Cei doi soți aveau doi copii unul de 3 ani și altul de 5 ani.

”Inculpata a declarat că în ultimele șase luni în familie nu au existat certuri. Susține că marți seara conflictul a izbucnit după ce soțul i-a reproșat că nu schimbă scutecul la copil. Ea ar fi motivat că încerca să îl dezvețe pe copil de scutec, deoarece din toamnă urma să îl înscrie la grădiniță. Întreaga stare de fapt urmează a fi stabilită în urma cercetărilor. Față de inculpată a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub acuzația de omor, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă”, a declarat, pentru Libertatea, procurorul Alice Ruja, purtătorul de cuvânt al PT Vaslui.