mamaplus

O tânără de 18 ani a aflat că este însărcinată cu puțin timp înainte de a naște: ”Am fost șocată, nu am avut niciun simptom!”

-
//
04.02.2023

O puștoaică în vârstă de 18 ani, care a devenit mama unei fetițe, a uimit o lume întreagă după ce a dezvăluit că a aflat că este însărcinată cu puțin timp înainte de a naște.

mamaplus

Bri Blanton, o tânără în vârstă de 18 ani, din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii, a fost dusă la spital de mama ei, după ce s-a trezit cu dureri cumplite, scrie peroz.ro.

Ajunsă la spital, în urma investigațiilor, medicii i-au spus că i s-a rupt apa, travaliul fiind declanșat.

Două ore mai târziu, aceasta aducea pe lume o fetiță, căreia a decis să-i pună numele Oakleigh. Tânăra susține, însă, că nu s-a confruntat cu stări de rău, nu a avut burtă proeminentă, specifică gravidelor și nici pofte.

”Am fost complet șocată atunci când medicii mi-au spus că sunt însărcinată și că urmează să nasc. I-am spus mamei că nu este posibil așa ceva”, a mărturisit tânăra pentru Daily Mail.

”Mi-au copilul în brațe imediat după ce s-a născut, mama spunea că o privesc ca o căprioară. Am avut nevoie de vreo patru ore ca să mă liniștesc. Când le-am spus prietenilor că am un copil, ei erau ceva de genul: ”dar săptămâna trecută nu erai însărcinată”. Nu le venea să creadă”, a mai spus tânăra.

De cealaltă parte, Jennifer, mama lui Bri, susține că toată această ”aventură” s-a petrecut ca și cum s-ar fi dus la somn și s-ar fi trezit însărcinată.

”Purta costum de baie, nu a avut deloc burtă. Habar n-am avut. Dar Oakleigh este o binecuvântare. Să mă uit la Bri fiind mamă este ceva extrem de frumos”, a declarat mama ei, potrivit sursei citate.

În timpul sarcinii, tânăra de 18 ani nu a avut simptome specifice și a continuat să ducă un stil de viață extrem de activ, mergând să se plimbe cu bicicleta, să pescuiască și chiar să vâneze.

Ba mai mult, la balul de absolvire, unde a purtat o rochie superbă, aceasta era însărcinată în cinci luni, însă nu știa. De asemenea, mama fetei a povestit că la un moment dat, după ce a vomitat în urma unei mese copioase, ea și-a făcut un test de sarcină, iar rezultatul a fost negativ.

”Și-a făcut testul de sarcină în fața mea. A fost negativ”, a mai spus Jennifer, care acum se bucură de nepoata ei, în vârstă de patru luni.

mamaplus