mamaplus

O moldoveancă din Italia a fost prinsă cu cadavrul unui bebeluș într-o valiză

-
//
02.10.2019

Tânăra lucra ca îngrijitoare la o familie din provincia Salerno, Italia. Ea a născut în cursul nopții trecute, apoi şi-a acuns bebeluşul într-o valiză. Copilaşul a fost găsit mort de anchetatori, câteva ore mai târziu. Femeia are 30 de ani şi este din ţara noastră.

Când a văzut că situaţia se complică şi pierde foarte mult sânge, tânăra din Republica Moldova a decis să cheme ambulanţa. Doar că înainte să sune la urgență, a tăiat cordonul ombilical și şi-a băgat bebeluşul într-o valiză. Deocamdată, încă nu se ştie dacă băieţelul era viu sau mort când l-a ascuns.

La scurt timp, un echipaj de prim-ajutor a ajuns la locuinţa femeii. Personalul medical de pe ambulanță a preluat-o, fără însă să ştie ce se întâmplase. 

Însă odată ajunsă la spital, medicii şi-au dat seama că moldoveanca născuse în urmă cu puţin timp, aşa că au alertat poliţia. Carabinierii au mers la locuinţa tinerei şi au făcut descoperirea macabră. Băieţelul nou-născut era mort, ascuns într-o valiză. 

Momentan, femeia se află în continuare internată la spital, viaţa ei nefiind în pericol. Între timp, însă, autoritățile din provincia italiană au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Medicii legişiti vor efectua şi autopsia bebeluşului, urmând să stabilească dacă băieţelul era viu sau mort când mama lui l-a ascuns în valiză.

Sursa: publika.md