mamaplus

O mamă și-a omorât cu cruzime cei patru copii, fiind în stare de ebrietate

-
//
06.05.2022

O tânără de 27 de ani și-a înjunghiat cele trei fete și băiețelul bebeluș, până când i-a ucis. Femeia consumase alcool înainte și a încercat să se sinucidă după crima săvârșită, dar a fost salvată de medici. Anchetatorii încearcă să descopere dacă cei mici au fost și otrăviți înainte. 

Cazul a avut loc în Mexic. Cel mai mic dintre ei, avea doar zece luni, și era băiețel. Celelalte trei fetițe, aveau, în ordine, doi ani, cinci ani și opt ani. 

Mama și-a ucis copiii zilele trecute chiar în casa în care locuia cu soțul său, în timp ce se afla în stare de ebrietate. După teribila crimă, a vrut să se sinucidă, tăindu-și gâtul. Medicii specialiști și polițiștii au venit la locul morții celor mici și au reușit să-i salveze viața. Pentru cei mici era deja prea târziu. 

Ucigașa le-a povestit polițișilor că motivul pentru care i-ar fi omorât pe cei mici ar fi fost faptul că se săturase de soțul său de 62 de ani. Bărbatul ar fi fost foarte gelos și, după cum au dezvăluit vecinii, o bătea frecvent. Pentru a scăpa de el, voia să-i omoare pe cei mici și să se sinucidă după aceea. 

Anchetatorii încă lucrează la cazul crimei sângeroase și încearcă să vadă dacă cei mici fuseseră și otrăviți în prealabil. 

„De menționat că victimelor le-au fost făcute și teste chimice, ale căror rezultate sunt în curs și vor fi anunțate cu promptitudine”, a declarat Procuratura Generală Oaxaca.