mamaplus

O fetiță de 8 luni a murit, după ce bona a forțat-o să bea 300 ml de lapte în 30 de secunde

-
//
19.02.2019

O bonă din Statele Unite ale Americii riscă 70 ani de închisoare după ce a ucis fetița pe care o avea în grijă. Femeia a obligat-o să bea un biberon cu 300 de ml de lapte în doar 30 de secunde.

Oluremi Adeleye este bona din Maryland, SUA care a ucis-o pe micuța Enita Salubi. Femeia în vârstă de 73 de ani o avea în grijă pe micuța de 8 luni și a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale casei în timp ce a forțat fetița să bea un biberon cu lapte în mai puțin de un minut. Aceasta a fost metoda prin care bona a crezut că o pedepsește pe Enita, pentru că a trezit-o din somn. Imaginile surprinse arată cum fetița se străduiește să refuze valul de lapte și deși aproape își pierduse cunoștința, bona voia să-i mai dea un biberon. 

Am plecat de acasă și am lăsat un bebeluș viu, m-am întors și l-am găsit mort. Nu este ceva ce poți uita”, a declarat tatăl copilei.

Avocata bonei a spus că incidentul nu este altceva decât un accident tragic, scopul femeii fiind acela de a se asigura ca bebelușa din grija sa este sănătoasă și hrănită corect. Bona le-a spus autorităților că nu a scos tetina biberonului, însă imaginile video au demonstrat contrariul.

Oluremi Adeleye a fost condamnată pentru abuz asupra copilului și crimă de gradul al doilea și riscă peste 70 de ani de închisoare. 

„Sunt doi părinți care au făcut totul ca la carte. Au discutat cu bona, au cerut referințe și au făcut cercetări pe toate conturile. Dar femeia a abuzat de acest copil și noi am putut dovedi acest lucru datorită deciziei părinților de a instala camera de supraveghere”, a spus procurorul Aisha N. Braveboy. 

Sursa: qbebe.ro