mamaplus

O femeie și-a ucis cei 3 copii deoarece ”credea că sunt posedați de demoni”

-
//
13.05.2022

O fetiță de 12 ani și frații ei gemeni au avut parte de un sfârșit înfiorător, uciși de propria lor mamă. Angela Flores, în vârstă de 38 de ani, din Los Angeles, a recunoscut că și-a omorât trei din cei șapte copii, ajutată de fiul adolescent. Surse din poliție spun că micuții păreau să fi murit sâmbătă, cu o zi înainte de descoperirea macabră. Femeia ar fi menționat în cadrul anchetei că copiii săi ar fi fost posedați de demoni.

Cauza exactă a morții lor nu a fost dezvăluită încă.

Vecina ei, Prisila Canales, a declarat pentru KTTV că a auzit-o pe Flores țipând sâmbătă noaptea târziu: ''Nu am putut să văd pe nimeni și am tot auzit: ”Familia mea mă abuzează!” Și am tot auzit țipete, dar nu am reușit să înțeleg ce spunea. Au scos-o pe targă și ea stătea întinsă și pur și simplu striga din senin: ”Unde este Biblia mea? Unde este Biblia mea?''. Canales a mai afirmat că a văzut-o pe Flores mergând în curtea vecinului ei de alături pentru a deschide o Biblie și a aprinde lumânări.

Ceilalți trei copii ai lui Flores trăiesc împreună cu tatăl lor și nu au fost răniți. Ancheta autorităților continuă în acest caz.

mamaplus