mamaplus

O femeie s-a prăbușit în fața copiilor săi după ce a luat o pastilă prescrisă de un fals ginecolog

-
//
29.06.2022

O femeie în vârstă de 34 de ani a decedat, după ce a înghițit o pilulă contraceptivă, prescrisă de un medic ginecolog fals. Aceasta s-a prăbușit în fața celor trei copii, în casă, după ce a acuzat stări de rău.

Rossella Fiato era mamă a trei copii, în vârstă de 12, 10 și 3 ani. În data de 4 aprilie 2022, când se aflau cu toții acasă, în Sparanise, Italia, acesteia i s-a făcut rău. La scurt timp, femeia s-a prăbușit din picioare în fața celor trei copii ai săi și a murit. La momentul respectiv, copiii au apelat la vecini, pentru a cere ajutor.

Decesul a fost subit și bizar, iar, în acest sens, procurorul Santa Maria Capua Vetere a dispus exhumarea cadavrului femeii. Această decizie a venit, după ce soțul ei a depus o plângere la finalul lunii aprilie.

Cu câteva zile înainte de tragedie, femeia a luat pilula contraceptivă.

Pastilele ar fi fost achiziționate în urma unei rețete pe care a primit-o de la un medic care era calificat, pe internet, drept medic ginecolog. Ulterior, soțul ei a aflat că doctorul nu avea specializarea necesară pentru a profesa. S-a spus, inițial, că a avut o moarte naturală, pentru că suferise un stop cardiac. La autopsie, însă, s-a aflat motivul real al decesului.

mamaplus