mamaplus

O copilă de 12 ani a rămas însărcinată, după ce a întreținut relații sexuale cu concubinul mamei sale

-
//
18.12.2023

Un bărbat din România, reţinut, joi, pentru că a avut relaţii sexuale cu fiica de 12 ani a concubinei sale, care a născut un băieţel, a fost lăsat să plece acasă, vineri, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, care nu au formulat propunere de arestare preventivă pe numele suspectului pe motiv că aşteaptă dovada experţilor că fata nu şi-a dat consimţământul pentru a întreţine relaţii sexuale cu el, scriu jurnaliştii de la ebihoreanul.ro.

mamaplus

Potrivit jurnaliştilor locali, o fată de 12 ani din comuna Spinuş, care locuieşte împreună cu mama, fratele ei geamăn şi o soră, în casa deţinută de concubinul mamei a rămas gravidă cu concubinul mamei. Femeile din sat au observat sarcina copilei şi au anunţat reprezentanţii serviciului de asistenţă socială din Primărie.

Încă de la început, principalul suspect de abuz asupra fetei a fost tatăl vitreg al acesteia, care a negat tot timpul că ar fi avut relaţii intime cu ea. Conform celor de la eBihoreanul, fata a născut în luna octombrie iar testele au arătat că tatăl copilului este concubinul mamei sale.

„Până nu avem negru pe alb dovada faptului că fetiţa nu şi-a dat consimţământul pentru actul sexual, nu este oportun să solicităm măsuri preventive”, a declarat pentru eBihoreanul procurorul Alexandru Lup, purtătorul de cuvânt al Parchetului Marghita.

Acesta a precizat că în acest caz a fost sesizată Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care i-a preluat pe fată şi pe fiul acesteia.