mamaplus

O adolescentă de 15 ani, spulberată de tren. A vrut să facă un selfie pe șine

-
//
26.03.2019

O adolescentă şi-a pierdut viaţa într-un mod brutal, după ce a fost lovită de un tren de marfă. Tânăra voia să îşi facă un selfie pe şine în momentul tragicului incident. 

 



 

Karina Baymukhambetova, în vârstă de 15 ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident pe calea ferată. Se afla pe şine împreună cu alt băiat, făcându-şi poze, fără să observe trenul care se apropia cu viteză. 

Conductorul trenului de marfă din Orsk, Rusia a sunat cornul în momentul în care i-a văzut pe cei doi şi a apăsat frânele de urgenţă, dar nu l-a putut opri pentru a evita tragedia.

Potrivit rapoartelor locale, băiatul a reuşit să sară la timp de pe şine, dar tânăra nu a avut nicio şansă şi a fost spulberată sub ochii acestuia. 

"Ne amintim, iubim, ne întristăm" sau "O asemenea durere, cum a strigat mama ei la aflarea veştii, inima mea s-a rupt în bucăţi, îngrozitor" sunt doar câteva mesaje postate pe reţelele de socializare. 

Familia şi zeci de prieteni şi-au exprimat condoleanţele şi regretele faţă de cumplita veste. Karina era o tânără frumoasă, inteligentă şi plină de calităţi, au spus toţi cei care au cunoscut-o.