mamaplus

Michael Buble va deveni tătic pentru a patra oară

-
//
22.02.2022

Cântărețul canadian Michael Buble și soția sa, Luisana Lopilato, vor deveni părinți pentru a patra oară. Cei doi au făcut marele anunț într-un mod inedit, prin intermediul noului clip video al cântărețului. Videoclipul melodiei I’ll Never Not Love You se lansează astăzi și este o continuare a celebrei piese Haven’t Met You Yet, despre care Buble spune că a marcat începutul poveștii lor de dragoste.

„Haven’t Met You Yet a fost frumosul început al unei povești de dragoste reale. 10 ani mai târziu, povestea continuă cu I’ll Never Not Love You. 2.22.22”, a scris Michael Buble pe Twitter.

Cei doi artiști s-au logodit în 2009 și s-au căsătorit doi ani mai târziu, în 2011. Aceștia mai au împreună trei copii, Noah, Vida Amber Betty și Elias. În 2016, la vârsta de trei ani, Noah a fost diagnosticat cu cancer. Un an mai târziu, mama sa a mărturisit că cel mic a reușit să învingă boala.

Într-un interviu acordat anul trecut publicației People, Michael Buble a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut, mărturisind că boala fiului său i-a făcut să aprecieze mai mult viața și să o trăiască din plin.

„Nu doresc nimănui să treacă printr-o asemenea durere, dar cred că atunci când suferi cu adevărat, când simți adevărat frica și pierderea, atunci poți trăi viața din plin”, a subliiat atunci artistul.