Mamaplus, acum și în formă tipărită!

Mamaplus, acum și în formă tipărită!

-
//
02.06.2015

De la apariția sa, site-ul Mamaplus.MD, a câștigat dragostea și încrederea a mii de mămici care doresc să-și crească copiii sănătoși, talentați și fericiți.

Mamaplus, acum și în formă tipărită!

Ne bucurăm sincer de succesele copilașilor voștri, și suntem fericiți, să știm că ne implicăm și noi în dezvoltarea lor. Pentru noi, acest fapt constituie un stimul de a merge mai departe, și de a fi tot mai aproape de cititorii noștri. Noi creștem și ne dezvoltăm odată cu voi, iar cu fiecare zi simțim tot mai multă responsabilitate. Acest lucru ne-a determinat să mai facem un pas care ne aduce și mai aproape de voi.

Am creat un produs nou, un ghid pentru a ajuta proaspetele mămici să înțeleagă și să se bucure pe deplin de noua postură din viața lor.

Ghidul specializat „Mamaplus” vă oferă toată informația necesară despre primul an de viață a bebelușului. Primul zâmbet, primii dințișori, prima întoarcere pe burtică, primii pași, toate aceste lucruri absolut incredibile și interesante fac parte din primul an de viață a micuțului. Este anul cunoștințelor și al descoperirilor. Copilul face cunoștință cu lumea din jurul său, iar părinții cu mica minune din viața lor. În această perioadă tinerii părinți au o mulțime de întrebări, răspunsul cărora îl pot găsi acum în ghidul specializat „Mamaplus”.

Mamaplus, acum și în formă tipărită!

Ghidul pentru părinți „Mamaplus” are un tiraj de 20 mii de exemplare pe an. Toate articolele sunt publicate în limbile română și rusă, astfel încât acesta să fie accesibil fiecărei mame din Moldova.

Este important să știți că informațiile conținute în acest ghid, sunt aprobate de către Asociația neonatologilor din Republica Moldova. Materialele publicitare nu au un caracter doar comercial, ci constitue mai degrabă repere conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Ghidul „Mamaplus” se distribuie gratuit, în toate maternitățile din țară. Astăzi, el este deja recomandat pacienților de către medicii din spitalele și maternitățile din capitală, (Institutul Mamei și a Copilului, Centrul Municipal Perinatal, Spitalul Municipal №2, Spitalul Internațional Medpark), precum și de către experții maternităților din Bălți, Cahul, Orhei, Strășeni și Hîncești. Pe viitor se priconizează repartizarea ghidului în toate maternitățile republicii, astfel ca fiecare mamă, să aibă  posibilitatea să-l răsfoiască și să primească un sfat profesional într-un timp relativ scurt.

Mamaplus, acum și în formă tipărită!

Ghidul poate fi primit gratuit, de orice mămică, la consultarea medicului în spitalele enumerate mai sus.  Pagină după pagină, veți parcurge împreună cu „Mamaplus” aceste 12 luni, foarte importante din viața bebelușului.  Cu fiecare zi veți acumula mai multă experiență, veți deveni mai curajoși, ori, misiunea ghidului este de a oferi încredere fiecărui pas, deoarece a fi părinte este o bucurie.

Să vă spunem câte ceva despre conținutul revistei. Aici sunt colectate și ilustrate cele mai importante subiecte pentru tinerii părinți. Cititorii „Mamaplus” pot afla ceea ce este important în primele minute și primele ore de viață a bebelușului, tot ce ține de alăptare, vor descoperi teme precum, diversificarea alimentației și igiena copilului. Autorii ghidului nu au uitat, că mama trebuie să aibă grijă nu numai de copil dar și de ea însăși, de aceea ghidul conține recomandări despre alimentare, despre îngrijirea corpului după naștere, menținerea sănătății fizice și psihice. Cu siguranță primul an nici pe departe nu este lipsit de griji, părinții se vor confrunta cu plânsul, indoiala, neîncredere, în aceste cazuri „Mamaplus” conține rubrici specializate despre eventualele probleme de sănătate, colici, acordarea primului ajutor în diferite situații. Aici părinții fără experientă vor găsi sfaturi, despre cum să evite accidentele, și în care situații este necesar să sune ambulanța.

Mamaplus, acum și în formă tipărită!

Un copil crește foarte repede, de aceea ghidul vorbește și despre etapele de dezvoltare și abilitățiile pe care acesta le va căpăta cu fiecare lună din viața sa. Graficul înălțimii și greutății, schema apariției dințișorilor, graficul alaptării cu o descriere amanunțită despre perioadele în care indroducem produsele noi, toate acestea sunt doar o mică parte din informația oferită de „Mamaplus”.

Nu trebuie să uităm că în primul an de viață, copilul se dezvoltă nu numai fizic, dar și intelectual, asta înseamnă că părinților le va fi de folos să citească despre împortanța jocurilor în dezvoltarea copilului și să-și facă câteva notițe.

„Mamaplus” – primul ghid pentru tinerii părinți!