mamaplus

Librarius dă start verii și anunță reduceri până la 10 iunie!

-
//
02.06.2021

Cărțile pentru copii trebuie să fie o prezență constantă în viața celor mici. Cititul ajută la dezvoltarea creierului, a competențelor lingvistice, stimulează creativitatea, oferind beneficii extraordinare atât copiilor cât și părinților. Dacă ești în căutare de cărți cu povești, cărți de parenting sau jocuri educative pentru cei mici, atunci locul potrivit e la Librarius!

mamaplus

În librării sunt invitați toți tăticii, bunicii și mămicile cu pici să descopere cele mai frumoase cărți pentru copii din literatura artistică, enciclopedii, reviste de colorat și autocolante, jocuri interactive și jucării.

Și pentru că e sărbătoare, Librarius anunță reduceri în perioada 28 mai – 10 iunie. La procurarea produselor în valoare de la 250 lei beneficiați de o reducere de -10%, de la 500 lei -15%, iar de la 1000 lei o reducere de -20%.

Librarii calificați vă vor ajuta în alegerea celor mai captivante cărți pentru micile prințese și eroi. Pentru a vă bucura și de livrare la domiciliu, comanda o plasați pe pagina www.librarius.md.

Voi puteți face fericit un copil! Oferiți-i în dar o carte!

Librarius reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. În librăriile Librarius sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate.

Oficiul central

Adresa: or. Durlești, str. Ștefan Vodă, 3
Telefon: (+373 22) 51 23 77
e-mail: info@librarius.md
Site: www.librarius.md