mamaplus

Librarius

Marca comercială LIBRARIUS a fost fondată în anul 2010 de către compania MOLDPRESA. Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 40 librării, situate în mun. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or. Hîncești, or. Ialoveni, or. Călărași, or. Cahul, or.Orhei, or. Nisporeni, or. Soroca, or. Căușeni și or. Edineț.

Rețeaua de librării LIBRARIUS colaborează cu peste 300 edituri din Romania și Rusia, cît și cu peste 130 edituri autohtone. LIBRARIUS reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. În librăriile LIBRARIUS sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate, literatură artistică, de la clasică universală pînă la cărți ale autorilor contemporani ș.a.; birotică și rechizite de birou, presă, hărți și globuri, cadouri, jocuri de dezvoltare cît și jucării.

mamaplus

Pentru a vă orienta mai bine în librăriile noastre, la dispoziție vă stau întotdeauna librarii-consultanții calificați. Oricare ar fi interesele Dvs., LIBRARIUS, Vă așteaptă într-o atmosferă prietenoasă, cu o deservire de cea mai înaltă calitate.

Principalul scop al reţelei de magazine „LIBRARIUS” – este acela de a nu fi doar o librărie de nivel european, dar şi un prieten adevărat şi fidel, care în permanenţă îţi va prezenta informaţia utilă în orice domeniu solicitat, îţi va ajuta să atingi culmele succesului.

,, LIBRARIUS - Cartea preferată pentru fiecare!”