mamaplus

Kătălina Rusu a dezvăluit dacă va avea o fetiță sau un băiețel

-
//
02.09.2021

Toamna aceasta va fi foarte specială pentru interpreta Kătălina Rusu, pentru că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Fiind în ultimul trimestru de sarcină, tânăra mămică își dorește să nască un copil sănătos pentru că eforturile pentru a-l aduce pe lume au fost destul de mari, existând la un moment dat și riscul de naștere prematură. Kătălina a găsit însă forțe pentru a depăși acest obstacol, iar astăzi a anunțat cine se ascunde în burtica ei – un băiețel sau o fetiță...

Vestea mare a fost făcută de artistă prin intermediul unui filmuleț emoționant în care îi putem admira pe soțul și fiica ei Melissa, în vârstă de un anișor și jumătate. Kătălina spune că nu a avut posibilitate să fie fizic alături de ei în acel moment, însă i-a susținut cu toată inima de pe patul de spital.

După acel ”Gender Reveal Party” am aflat că Melissa va avea în curând o surioară, iar Kătălina Rusu a scris și un mesaj emoționant cu această ocazie frumoasă.

”Pe neașteptate, dar atât de dorită și iubită. Doamne câte emoții am avut în acea zi, fiind în spital la pat și cu gândul doar la ei, la cei trei, la o jumătate din Universul meu, deoarece a doua jumătate era cu mine în acele clipe!”, se arată în mesajul artistei.

Menționăm că recent artista a lansat videoclipul la cea mai nouă piesa a sa ”Suflet gol”.